Erotikus Munka - minden egy helyen

5stars

Erotikusmunka

A legjobb erotikus munka oldal Magyarországon

00000


1 User reviews

5stars


Editors rating

Erotikusmunka.eu

Már a nevéből kiderül, hogy mi található az oldalon és ezúttal valóban azt is találod. A keresők által kilistázott legtöbb erotikus munka oldal, sajnos közel sem a hirdetésekről szól, többnyire valamilyen fórumot lehet megtalálni esetleg egy hirdetőt aki jól optimalizálta az oldalát erre a szóra, de semmiképpen sem egy hirdető oldalt. Ez most megváltozott, mert valóban egy erotikus munkával foglalkozó oldalt fogunk bemutatni.

A felnőtt kategóriában jól megszokott belépő oldal elmarad, mert ugye minek is ez csak erotika 🙂 egyébként valóban értelmetlen lenne, mert a tartalom szerintünk sem indokolja. Tehát ezen a részen gyorsan tovább is léphetünk.

Nézzük az oldalt …

Főoldal - Erotikusmunka.eu

Főoldal – Erotikusmunka.eu

Az oldalra navigálás után azonnal a lényeg fogad minket Erotikus Munka mi más is lehetne
Tehát a főoldal :
Szépen kategorizálva van minden, már elsőre tudni lehet hogy megtalálom amit éppen akarok.

A kategóriák a következők :
– Erotikus Munka
– Internetes munka ( itt találhatók meg a különböző interneten végezhető erotikus munkák mint pl.: élő webkamerás munkák)
– Masszázs munka (szex, erotikus, izgató és szex mentes munkák egyaránt)
– Táncos Munkák ( azt hiszem ez nem szorul különösebb magyarázatra)
– Fotózás munka ( itt találhatók a fotózás és videózással kapcsolatos munkák)
– Kiadó lakás ( ha szükséged van lakásra a munkádhoz)
– Egyéb ( minden más ami a többi kategóriába nem fért bele, de az erotikus munkához tartozik)

Erotikus munkát keresők :
Egy a kategóriájában igen sok hirdetéssel rendelkező oldalról van szó, ahol biztosan meg tudod találni a számításaidat, ha azonnal nem is találtad meg a számodra megfelelő hirdetést akkor ha sűrűbben visszanézel biztosan nem fogsz csalódni. Legfontosabb hirdetési területek, nyugodt szívvel mondható hogy az erotikus munka Svájc, Németország, Anglia, Ausztria Olaszország és Magyarország is jelen van elég sok hirdetéssel.  Véleményünk szerint egy igen jól fejlődő hirdetőoldalról van szó amit érdemes számításba venni mindenképpen ha erotikus munkát keresel. Látogatottsága és a hirdetések száma magas, kezelhetősége és igen egyszerű, a kategóriák logikusan és érthetően vannak elrendezve. Szóval mindenképpen az ajánlott oldalak közé tartozik szerintünk.

Hirdetőknek:
Először is szeretném kiemelni az oldal egy nagyon fontos tulajdonságát miszerint a hirdetésfeladás ingyenes, ugyanis mint tudjuk ebben a kategóriában ez sajnos nem így szokott lenni, tehát ez mindenképp egy jó pont. Az ingyenes hirdetésfeladással azonnal kikerül a hirdetésed várakozás nélkül, viszont nem tudod kezelni szerkeszteni stb… ellenben a regisztrációval feladott hirdetések kezelhetőek és akár több is feladható ingyenesen. A kiemelésekért mint előre listázás, főoldalra helyezés vagy hirdetés kiemelésért már fizetni kell azonban árak még mindig versenyképesek, tehát bárki számára kifizethetőek.  Egy dolgot azonban észrevettünk (mondtam, hogy teszteltük  🙂 ) , a duplikált hirdetéseket elég gyorsan eltávolították, szóval ezt ne teszteljük mert felesleges.

Mobil nézet :

Mint minden valamirevaló weboldal az erotikusmunka.eu is rendelkezik mobil nézettel, ezzel elősegítve a mobil eszközön böngészők dolgát. A mobil nézeten nagyon egyszerűen lehet navigálni, nincs semmilyen olykor zavaró funkció, azonnal a hirdetéseket lehet böngészni néhány kattintással. Ami még ettől is jobb és jó hí a hirdetőknek, hogy akár hirdetést is lehet egyszerűen feladni a mobil eszközökön ami legyen telefon vagy akár tablet ami már szinte mindenki számára elérhető.

Tetszett : Nagyon tetszik, hogy az oldal kizárólag egy témával vagyis csak az erotikus munkával foglalkozik, továbbá az oldal egyszerű használata is nagyon előnyös. A látogatottsága is magáért beszél, szóval kiváló minősítést tudok neki adni.
Nem tetszett : Valójában nem tudok ide mit írni, szóval ez most elmarad.
Conclusion Rating
Hirdetések száma
5 stars
Hirdetések minősége
5 stars
Az oldal látogatottsága
5 stars
Hirdetésfeladás ára
5 stars

Tags : , , , , , , , , , , , , , , ,

One Comment

  • Kira szerint:
    5 stars

    Csak ajánlani tudom mindenkinek, az expressz megszűnése óta én csak itt keresek erotikus munkát és eddig nem töltöttem el az oldalon feleslegesen egy percet sem

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*