"hogy ne te szopjál" - ezen fekszek :DDD

5stars

Beszámolók

Írd meg te is a véleményed az oldalról.

00000


0 User reviews

5stars


Editors rating

Beszámolók.hu

“hogy ne te szopjál” ezzel kezdődik ez egész és remélhetőleg ezzel is fejeződik be 🙂 , a többi már csak a hirdetőkön múlik és persze azon, hogy te mire vagy képes. Tehát az oldal ?!?! első körben egy helyezést adnék neki, mert összességében megérdemli  nem is kicsit, mert egész pontosan a második helyre tudnám sorolni még akkor is, ha a cikk írása közben éppen megerősödni látszik a látogatottsági statisztikát tekintve és az első helyet érdemelné. Jogosan lehet kérdezni, hogy miért is ( ???) csak a második hely, hiszen jól megy  . Egész pontosan azért, mert pillanatnyi sikereket lehet elérni oldalaknak, de ez életben is. Ez nem annyira nehéz ami nehezebb az, hogy ezt meg is tudják tartani

 

Kezdjünk is neki, lássuk az oldalt  (itt is a  fontosabbnak ítélt részeket fogjuk kiemelni)

Belépőoldal :  

Nagyon egyszerű, de a szlogen mindent visz 🙂

Beszámolók - Belépőoldal

Beszámolók – Belépőoldal

Az információkat és a grafikát tekintve sok jóra nem számítottunk, de amire szükség van az megtalálható azonnal, választható opciók “Szexpartner” , “Masszázs”  illetve ki is léphetsz, ha a leírtaknál nem tetszik neked valami és folytathatod a böngészést a google keresőjében. Tovább részletezve a belépőoldalt még a “Mobil kompatibilis oldal” is megtalálható mint kattintható opció (ezzel kapcsolatban őszinte leszek, fogalmam sincs miért kapnak oldalakon ilyen nagy szerepet, ha valaki tudja kérem írja ide komment formájában és ígérem még akár a cikkbe is belerakom. Én eddig még nem jöttem rá.)

 

Főoldal :
Itt is a “Szexpartner” kategória ami megfogott, habár csak két választás  volt és a másik (Masszázs)  sem hangzott rosszul, de ígérem  még ha nem is azonnal, de az összes gomb sorra fog kerülni .

nézzük a főoldalt :
Beszámolók.hu - főoldal

Beszámolók.hu – főoldal

Menükből és funkciókból itt sincs hiány bőven van belőlük, aki először jár az oldalon biztos lesz mivel elfoglalja magát egy időre mire kibogozza, hogy mi mit csinál esetleg mire való, szóval az oldalon eltöltött idő nem lesz kevés. Lehet ez nem véletlen ?!?! … a keresőknek tetszik az biztos, a látogatókat pedig onnan kapják szóval kész főnyeremény.  A viccet félretéve rengeteg hasznos funkció van az oldalon, az én személyes véleményem szerint a leghasznosabb az  “Újdonságok” menüpont, de fogadást mernék rá tenni, hogy statisztikákat nézve mégsem olyan sikeres. Valamint a listázási lehetőségek “Budapesti szexpartner” és “Vidéki szexpartner” címszavak alatt. Azt gondolom ezek amik fontosabbak, de később a többi menüpont is meg lesz említve még ha nem is ebben a cikkben.

 

Tetszett : A hirdetések száma, az oldal látogatottsági statisztikája  ami jelenleg folyamatos növekvést mutat (persze ami nyilvánosan elérhető) , a rengeteg funkció ami vélhetően hasznosak is a látogatók számára.
Nem tetszett :  Az oldalon borzasztó nehezen és hosszas kutatás után  lehet csak megtalálni az információkat. Itt is megjegyezném, lehet csak szokni kell és minden egyértelmű lesz, de elsőre nagyon sokáig tart mire előkerül a megfelelő infó vagy funkció amire szükség van.
Conclusion Rating
Látogatók száma
5 stars
Hirdetések száma
5 stars
Hirdetések minősége
4 stars
Funkciók az oldalon
4 stars
Használhatóság
3 stars

Tags : , , , , , , , , , , , , , ,

There are no comments yet, add one below.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*