nem rossz, de csak egy az élmezőnyből

3stars

Fotógarancia

Írd meg te is véleményed.

00000


0 User reviews

3stars


Editors rating

Fotogarancia.hu
Egy újabb Szexpartner kereső oldal, ami persze csak beszámoló / értékelés szempontjából új, de maga az oldal korántsem mondható újnak a maga közel 7 éves domain regisztrációs korával, vagyis a Fotógarancia. hu -t vesszük ma szemügyre. Ennél az oldalnál elsőre nem lehet eldönteni, hogy még él vagy sem kivétel talán, ha mindennap visszanéznénk rá … , de jobban körülnézve találtunk életjelet rajta amit a villogó bannerek imitálnak 😀 amit már megszokhattunk ezeken az oldalakon 😀

mivel is kezdődhetne  mint a már jól megszokott

Belépőoldal :

Egy kicsit eltér a többitől még akkor is, ha lényeg ugyanaz rajta.  A mobil verziót továbbra sem értem, szóval ezzel kapcsolatban még mindig várom a hozzászólásokat, ne haljak meg hülyén. Köszönöm.

Fotogarancia.hu - Belépőoldal

Fotogarancia.hu – Belépőoldal

Viszont itt miben is tér el a belépőoldal ???? egész pontosan kettő dologban. Az első a rövidebb téma, mert itt éppen nincs miről beszélni. Ami eddig a szemet szúrta vagyis a keresőkkel való párbeszédhez a három A4 oldalnyi szöveg itt nincs, eltűnt vagy ellopta valaki fogalmam sincs, a lényeg hogy eltűnt. Annyira nem bánom, de már kezdtem hozzászokni 😀 .
A másik történet pedig a belépőoldalon található hirdetések, szóval ugyan le van …. , hogy belépőoldal vagy sem, de már ott feszítenek (aki még feszít, van akinek ráncfelvarrás kellene hozzá) a lazaerkölcsű csajok. Egyébként egész jól látható ott középen a kép készítésekor “Szexter” aki már fényesre nyalta a bohócot és még nem fejezte be. Akit csak a belépőoldal után kellene látni, egyébként így már tök felesleges is a belépőoldal, de ők tudják. Vagyis én is, mi is tudjuk miért vannak ott, mert a TOP VIP csajok lehetnek csak ott, nem akárkik (jó pénzért). Nos  ezt is megfejtettük, szóval lépjünk is tovább gyorsan mielőtt az összes karaktert sikerül megfejtenem miért is kerültek oda 😀 .
tovább lépünk és megérkezünk a főoldalra.
Főoldal :

Semmi extrát nem látok benne, ez még mindig nem az ami annyira megfogna. Nézzünk a főoldalt :

Főoldal - Fotógarancia.hu

Főoldal – Fotógarancia.hu

Az oldalnak elég szellős szerkezete van, valójában jól átlátható és megtalálható minden amire szükség lehet, mint a sarki közértben. Van itt is minden ami szemnek vagy szájnak ingere és ez itt kijelenthető a szó legszorosabb értelmében, mert ki az akinek a látottak után a különböző ingerei még a helyén vannak. A z oldalszerkezetről csak röviden említeném meg, hogy átlátható talán kicsit túlságosan is, túl sokat kell tekerni mire a következő és következő hirdetéshez jutok, kicsit unalmas számomra. Nekem jobban bejön az olyan oldal ahol izlésesen, de egyszerre több infó kerül elém és kevés görgetéssel látok sokat. Ez nem éppen azon oldalak közé tartozik. Reklámból van bőven, ha át akarod nézni éppen akkor szerintem elleszel az oldalon egy darabig. Viszont ma már nem tudom kit érdekel még a banner, főleg ekkora mennyiségben mert van belőle bőven … természetesen mint ahogy mindennek ennek is meg van az oka és írni is fogunk róla egy összefoglaló cikkben, de nem ide tartozik.
A hirdetések hitelességéről próba nélkül (természetesen fel tudom áldozni magam, ha szükséges) elég nehéz beszélni, ezekről inkább visszajelzéseket várunk kommentek formájában, hogy minél több vélemény érkezzen az oldalról.

 

Tetszett : Azon kívül, hogy vannak rajta hirdetések és szűrési lehetőségek elég kifinomultak mást nem igazán tudnék jót mondani róla.
Nem tetszett :  Szexpartnerek száma nincs feltüntetve, legalábbis én nem találtam meg. A legújabb hirdetéseket hiányolom az oldalról, mert szerintem az is fontos adat, ha nem fontosabb mint “Domina úrnők” :D. Az oldal hangulata még amivel bajban vagyok, azt nem igazán tudom hová tenni.
Conclusion Rating
Látogatók száma
3 stars
Hirdetések száma
3 stars
Hirdetések minősége
3 stars
Funkciók az oldalon
2 stars
Használhatóság
4 stars

Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , ,

There are no comments yet, add one below.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*