A legjobb Szexpartner kereső oldal Magyarországon

5stars

Rosszlányok

szerintünk a legjobb, írd meg te is a véleményedet.

00000


1 User reviews

5stars


Editors rating

Rosszlányok.hu

Az oldalról csak jót lehet  mondani, ami esetleg nem tetszett azt lentebb megtalálod.  A magas számú és folyamatosan frissített hirdetéseknek köszönhetően a Rosszlányok.hu Magyarország legnagyobb szexpartner hirdető oldala lett. A hasonló oldalakkal szemben kimagasló látogatottsága van az oldalnak.  Ezért ha Top listát alkalmaznánk és sorba kellene rendezni akkor biztosan az első helyre raknánk az oldalt, viszont így is az egyik  legajánlottabb oldal. A csapat nagyon jól csinálja nagyon ügyesek és aki  kicsit is ismeri az internet világát, az tudja mennyi munka van egy ilyen oldal mögött. Talán a munka nagy részét nem is az oldal felfuttatása, reklámozása és a keresőkben való jó helyen való szereplés jelenti, hanem sokkal másabb dologról van szó, a hirdetők és hirdetések kezeléséről, ez ami sok “munkát” igényel 😀 , de hát valamit valamiért szokták mondani …

 

Nos nézzük egy kicsit az oldalt (a fontosabbnak ítélt részeket fogjuk kiemelni)

Belépőoldal :  

Egyszerű de mégis ott van minden amire szükséges

Rosszlányok.hu Belépőoldal

Rosszlányok.hu Belépőoldal

Egy kattintással elérhető minden kategória, mint : Szexpartner lányok, Masszázs lányok, Dominák, Fiúk, Párok és Vidéki lányok városok szerint rendezve.  Ami alatta van az már nem igazán nekünk szól még akkor sem, ha szépen meg van fogalmazva, de ilyen is kell … 🙂 nem baj az …

Főoldal :
Belépésnél  a “Szexpartner lányok” kategóriára esett a választás, ez volt a szimpatikus kinek mi alapon, nekünk ez.  A több kategóriát nem fogjuk részletezni (egyenlőre).
szóval ez a főoldal

Roszlányok.hu - Főoldal

Roszlányok.hu – Főoldal

Innen már eléggé szerteágazó az út,  de az első ami eszembe jut az, hogy ez elviselhetetlen … nem kell megijedni ! elviselhetetlen a látvány a monitor mögül, ki az aki nem a telefonért akar nyúlni, de most az oldalról kell írni és nem a lányokat hívni. Tehát innen már elég jól el lehet navigálni, sőt  olyan szinten jól, ha esetleg nem tudnád mit is akartál akkor is bárhová nézel találsz valamit és máris kapsz egy kis segítséget. A fontosabb részek :  Szűrők, index képek infó elemei, hozzászólások  / értékelések, üzenő fal (habár ennek sok értelmét nem látom, de a hirdetők biztos jól szórakoznak vele). Ezeken kívül még számtalan funkció van, de ezek amik fontosabbak.

 

Tetszett : Valójában minden tetszett kivétel ami nem 🙂 . Igen pontosan így van, mert ami nem tetszett az nagyon kevés  és inkább lentebb kerül , ami pedig tetszett az pedig elég hosszú lenne.  De kiemelném az értékeléseket,  új hirdetéseket valamint a gyors információkat a hirdetés felé húzva az egeret.

Nem tetszett : Az oldal nagy része nem nekünk szól hanem a keresőknek, értem  én persze hogy onnan jön a látogató és egy szükséges dolog, de ez annyira nem tetszik. A villogó bannerek, adatok sokasága olykor azt sem tudtam hová  nézzek, ennek ellenére lehet megszokható.

 

Conclusion Rating
Látogatók száma
5 stars
Hirdetések száma
5 stars
Hirdetések minősége
5 stars
Funkciók az oldalon
5 stars
Használhatóság
4 stars

Tags : , , , , , , , , , ,

One Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*