Szexpartner keresők (külföld)

Top Szexpartner keresők külföldön, Masszázs, Travi, Pár és Fiú kereső oldalak külföldön, értékelésekkel és egyéb hasznos információkkal az oldalakkal kapcsolatban.

Minden országból kizárólag a legjobb és leglátogatottabb oldalt található meg.

 

Visit site now

Az oldalak értékelésénél, ajánlásánál több szempontot vettünk  figyelembe, a lehető legpontosabb pontosabb kép kialakításához az oldalakról,  hogy a legpontosabb infókat tudjuk adni.  Néhány oldalnál  (ahol pontos számszerű statisztikát található) az oldal üzemeltetői is  segítették a munkánkat, például  statisztikát bocsájtottak a rendelkezésünkre, hogy pontos információkat kapjunk és tudjunk írni valamint ezáltal felmérni a legjobb oldalakat.

Továbbá az alábbi adatokat vettük figyelembe :
– Látogatottsági adatok
– Közösségi oldalak adatai
– Ergonómia
– Használhatóság
– A hirdetések frissítése és mennyisége
– Vélemények az oldalról  (az oldal fórumán, ha van)
– Az oldal használhatósága
– Alexa.com adatai ami egy elfogadott és hitelesnek mondható iránymutató a látogatottságról.
– Saját tapasztalat (mert olyan is van 😀 )
Fontos tudni és ezt minden egyes szexpartner hirdető  oldal védelmében teszem, attól függetlenül hogy “kicsi” vagy “nagy” oldalról beszélünk, mert sokan nincsenek vele tisztában, hogy a hamis sok esetben valótlan adatokat tartalmazó hirdetések az esetek többségében nem a hirdető oldal hibája. Ezeket 99% -ban a hírdetők rovására lehet írni. Erről később egy cikket is fogunk írni, addig is türelem.